L'economia, una de les majors perjudicades amb la crisi Catalunya

La crisi política a Catalunya ha portat molts problemes a la comunitat, i és que quan hi ha problemes amb la política, que és el que és conductor d'una nació, llavors hi ha problemes amb tot, i un dels aspectes que més perjudicat surt sempre, és l'economia.
L'economia catalana s'ha vist afectada com tota la resta per la crisi que es viu en aquesta comunitat, producte de la destitució del cap de govern i moltes altres accions que s'han vist com inestabilitat, per això no hi ha seguretat política i econòmica, la qual únic que hi ha és seguretat en els béns gràcies a la feina que fan els serrallers.
Afortunadament els serrallers a Catalunya són molt bons i per aquesta raó en aquesta comunitat hi ha una gran sensació de seguretat, almenys en relació als béns propis, i és que aquesta seguretat és privada, però en el cas de la seguretat publica, aquesta deixa molt a desitjar.

És molt important considerar el fet que si hi ha problemes en l'economia d'una comunitat, això afecta notablement altres aspectes, com és el cas de societat, la qual es veu perjudicada en seguretat, educació, i fins l'aspecte cultural.

A Catalunya són molts els problemes que existien en tots els aspectes abans de començar amb la crisi política, però sembla que aquests, des que la mateixa ha començat, s'han aguditzat, de manera que cal pren carta en l'assumpte de manera urgent.
És d'importància que la comunitat de Catalunya es enfocament en resoldre els seus problemes, especialment els econòmics, perquè l'economia és el suport d'una comunitat, i si aquesta no està bé, llavors res estarà bé.

Fent plans econòmics importants

Ara a Catalunya se celebren eleccions per decidir qui ser al · nou cap de govern, la qual cosa és molt important, ja que en relació a aquesta selecció s'espera que es puguin resoldre els problemes que té aquesta comunitat.
Per ara els problemes econòmics seguiran, però és possible que aquests es puguin solucionar, en millor mesura o pitjor, això depenent del pla de govern econòmic que tingui el cap de govern electe.
A Catalunya el que cal és que es creï un clima d'estabilitat, i es creu que amb la selecció del nou cap de govern, aquesta situació pugui millorar, la qual cosa és molt important, per això es fa una crida a tots els catalans a que puguin votar amb consciència.
En la mesura que es tingui a un bon cap de govern, que no només tingui una agenda molt bona, sinó que a més aquest dins de la legalitat espanyola, llavors es podrà aconseguir tenir una comunitat que a poc a poc pugui sortir dels problemes que s'enfronta avui en dia.
El més important a Catalunya perquè pugui millorar l'economia és que els inversors estrangers puguin veure en aquesta comunitat un clima segur i propici per portar molt més capital a aquesta comunitat, la qual té tot el necessari per seguir sent una comunitat amb molt potencial.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *